Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili Öğrenciler,
Öncelikle Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne hoş geldiniz.
Uzun ve yorucu bir hazırlık sürecinden sonra artık sizleri kendi geleceğinize bir adım daha yaklaştıracak bölümünüzü, mesleğinizi seçtiniz. Hangi bölümü seçmiş olursanız olun, 21. yy Türkiye’sinde ve değişen dünyada yabancı dil bilmenin önemi tartışılamaz.
Bizler Yabancı Diller Yüksekokulu olarak; kuruluş ve kurtuluşun beşiği Bilecik’te öğrencilerimize çok dilli ve çok kültürlü bir ortam sunuyor, onları küreselleşen dünyada karşı karşıya kaldığımız temel sorun ve meydan okumalara karşı bilgi ve beceriler ile donatmak için çaba sarf ediyoruz.
İsteğe bağlı hazırlık programının temel hedefi, yabancı dil eğitimindeki yenilikçi yöntem, teknik ve yaklaşımları kullanarak öğrencilerimize iş yaşamlarında ve hayatlarının farklı alanlarında ihtiyaç duyacakları yabancı dil bilgi ve becerisini kazandırarak kültürler arası farkındalığa sahip araştıran, sorgulayan, öğrenme sorumluluğunu alan, öz güveni yüksek ve bağımsız bireyler yetiştirmektir.
Bu hedef doğrultusunda sizleri İsteğe Bağlı Hazırlık Programı’nda görmekten mutluluk duyarız.

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfına Nasıl Kayıt Olabilirsiniz?
29 Ağustos-02 Eylül 2020 tarihleri arasında e-devlet üzerinden üniversite kaydınızı olurken ekranda çıkan “İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık okumak istiyor musunuz” sorusuna “Evet” şeklinde cevap vererek ya da 31 Ağustos-04 Eylül 2020 tarihleri arasında e-posta yoluyla kayıt olurken e posta içeriğinde “İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık okumak istiyorum.” ifadesine yer vererek kayıt olabilirsiniz.

TAKVİM

29 Ağustos-02 Eylül 2020 KAYIT (e-devlet üzerinden)
31 Ağustos-04 Eylül 2020 KAYIT (e-posta)
11 Eylül 2020 Hazırlık Başvuru Sonuçlarının Açıklanması  http://w3.bilecik.edu.tr/ydyo/

ÖNEMLİ NOT:
İsteğe Bağlı Hazırlık Programına Lisans ve Lisansüstü öğrenciler başvurabilir.
Hazırlık tercih etmiş olmak kesin kayıt anlamına gelmemektedir. Öğrenciler kontenjan dahilinde hazırlık okumaya hak kazanıp kazanmadıklarını 11 Eylül 2020 tarihinde http://w3.bilecik.edu.tr/ydyo/ adresinden öğrenebilirler.
Yabancı Diller Yüksekokulu