İBH-A1 ve İBH-A2 İngilizce Dersleri Final Sınav Takvim ve Yönergesi

İBH-A1 ve İBH-A2 İngilizce Dersleri Final Sınav Takvim ve Yönergesi’ne erişmek için tıklayınız

İBH-A1 ve İBH-A2 İNGİLİZCE DERSLERİ

FİNAL SINAV TAKVİM ve YÖNERGESİ

07.06.2020

• İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıflarına ait final sınavının ana İngilizce (main course), yazma (writing) ve konuşma (speaking) bölümlerine 10 Haziran 2020 Çarşamba günü öğlen saat 12:00’da Açık ve Uzaktan Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne ait http://uzemyukseklisans.bilecik.edu.tr/login/index.php adresinden erişilebilecektir.
  • Sınav süresi 24 saat olup, 10 Haziran 2020 Çarşamba günü öğlen saat 12:00’da başlayacak ve 11 Haziran 2020 Perşembe günü öğlen saat 12:00’da sona erecektir.
  • Sınavın ana İngilizce bölümü (main course) final puanının %50’sini oluşturacaktır ve dilbilgisi, kelime bilgisi ve okuma kısımlarını içermektedir.
  • Yazma bölümü (writing) final puanının %30’sini oluşturacaktır ve öğrencilerin UZEM sistemi üzerinden verilecek bir konuda bir metin oluşturmaları istenmektedir.
  • Final sınavının %20’lik kısmını oluşturan konuşma bölümü (speaking) ile ilgili yönergeye ulaşmak için lütfen tıklayınız.
  • İlgili sınav dokümanları bilgisayar ortamında doldurulabilmektedir. Dokümanların cep telefonuyla doldurulması sistemde sorunlara yol açabilir. Bu sebeple cevaplamalarınızı bilgisayar ortamında yapmanız gerekmektedir.
  • Sınav dokümanlarını, sisteme UZEM’in yayınladığı ödev yükleme yönergesine uygun şekilde yükleyiniz.
  • Ödev Yükleme Yönergeleri için tıklayınız: LİNK1 ve LİNK2
  • Birbirinin aynı olan ya da benzerlik oranı yüksek olan ödevler değerlendirme dışı tutulacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı