Seviye Tespit Sınavı

7 EKİM 2020
İBİH SEVİYE TESPİT SINAVI DUYURUSU

7 EKİM ÇARŞAMBA SAAT 14:00’te yapılacak olan Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı Çevrimiçi (Online) olarak gerçekleştirilecektir.

Sınava aşağıda verilen bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerin 6 Ekim Saat 14:00’ten itibaren sınav saatine kadar yukarıdaki bağlantıdan sisteme girip giremediklerini kontrol etmeleri gerekmektedir.

Sisteme girmekte sorun yaşayan öğrenciler e-posta ya da telefon yoluyla bilgi alabilirler.

ÖNEMLİ
Kullanıcı Adınız, isminiz ve soyadınızla düzenlenmiştir. İsminiz ve soyadınız arasında nokta kullanılmıştır: isim.soyad (isim ve soyadınız küçük harfle ve Türkçe karakter kullanmadan yazılması gerekmektedir. Ayrıca isminiz birden fazlaysa ilk isminizi kullanmanız gerekmektedir)
Örnek: Şevval Nur Yılmaz= sevval.yilmaz

Şifreniz isminiz (ilk harfi büyük) 123 rakamları ve nokta işaretinden oluşmaktadır: Isim123. (Türkçe karakter kullanılmamalıdır.)
Örnek: İbrahim Yılmaz= Ibrahim123.

Sisteme girişle ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Çevrimiçi Sınav Giriş Kılavuzu

e-posta: yabancidiller@bilecik.edu.tr