İsteğe Bağlı Hazırlık Kayıt Duyurusu

İsteğe Bağlı Hazırlık (TIKLAYINIZ)

Değerli Arkadaşlar,

Çok uluslu bir firmada staj yapmak ya da çalışmak, eğitiminize yüksek lisans veya doktora ile devam etmek, akademik kariyer yapmak, öğrenciliğiniz esnasında Erasmus+ ya da Mevlana gibi değişim programlarıyla eğitiminizin bir kısmını dünyanın çeşitli ülkelerinde geçirmek istiyorsanız İngilizce “olmazsa olmaz”dır. Bu amaçlar doğrultusunda sizleri bir akademik yılı kapsayan zorunlu olmayan “İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı”na davet ediyoruz. Dil edinimi yaşam boyu sürecek bir yolculuktur. Bu yolculuğa beraber adım atmak umuduyla…

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfına kayıt için iki seçeneğiniz bulunmakta:

  • 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize e-devlet üzerinden kayıtlar 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında e-Devlet kapısı https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden yapılacaktır. Öğrenciler e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerdir. İsteğe Bağlı İngilizce hazırlık okumak isteyen öğrenciler kayıt sırasında ekranda çıkan “İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık okumak istiyor musunuz” sorusuna “Evet” şeklinde cevap vermelidirler.

  • 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize şahsen kayıtlar 03-07 Eylül 2018 tarihleri arasında adayların kayıt hakkı kazandıkları birimler için ekli dosyada belirtilen tarihlerde ve adreslerde yapılacaktır. İsteğe Bağlı İngilizce hazırlık okumak isteyen öğrencilerin kayıt sırasında kayıt görevlilerinin “İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık okumak istiyor musunuz” sorusuna evet şeklinde cevap vermelidirler.

Üniversitemizde bir yıl İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek isteyen öğrencilerden İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı için kesin kayıt hakkı kazananlar 10 – 11 Eylül 2018 tarihleri arasında www.bilecik.edu.tr ve yd.bilecik.edu.tr adreslerinden duyurulacaktır. Ön kayıt yaptıran öğrencilerin ev kiralama ve yurt kaydı konusunda mağdur olmamaları açısından bu tarihi beklemeleri önemle duyurulur.

Lütfen aşağıdaki dokümanı okuyunuz.

İsteğe Bağlı Hazırlık (TIKLAYINIZ)