İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Oryantasyon Programı

2017 – 2018 eğitim-öğretim yılında İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıflarında eğitim görecek öğrencilerimize yönelik olarak 19-22 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek oryantasyon programı ekte sunulmuştur.

Oryantasyon-2017-2018

Öğrenci sayımızın çok olması sebebiyle oryantasyon aynı anda iki ayrı grupta yapılacaktır. A ve B grupları ekte bulunabilir.

Oryantasyon A grubu

Oryantasyon B grubu

Program çerçevesinde ilk toplantı 19 Eylül Salı günü saat 10:00’da programda belirtilen yerlerde gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizin bu toplantı başta olmak üzere tüm oryantasyon etkinliklerine ve 22 Eylül 2017 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Seviye Tespit Sınavına katılımları önem arz etmektedir. (Gezi programı isteğe bağlı olup, onun dışındaki etkinliklere katılım zorunludur).