Kahoot Yarışması

Kahoot Yarışmaları Şartnamesi

Genel Bilgiler;
13 Nisan 2018, Cuma günü saat 14.00’da İktisadi İdari Bilimler Fakültesi A Blok Laboratuvarında  Kahoot yarışması düzenlenecektir.

Kahoot Yarışma Detayları:
Kahoot, internet ortamında yarışma formatında hazırlanan bir uygulamadır.
Öğrenciler yarışma günü kendilerine önceden duyurulan yerde yarışma saatinden 15 dakika önce hazır bulunmalıdırlar. Bu süre zarfında yarışma yerine gelmeyen öğrenciler yarışmadan diskalifiye edileceklerdir. Zamanında yarışma yerine gelen öğrenciler kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra laboratuvarlara alınacaklardır.
Kahoot yarışmasında bilgisayar laboratuvarı ortamında ekrana gelen sorular öğrenciler tarafından yanıtlanacaktır.
Soruların belirli bir süre içerisinde cevaplanması gerekmektedir.
Doğru verilen cevaplar arasında daha hızlı verilen cevaplar fazla puan kazandırmaktadır. Kahoot yarışmasında sorular İngilizce olarak sorulacaktır.
Sorular İngilizce dil bilgisi, müzik, spor, sanat, tarih, coğrafya, bilim ve edebiyat gibi genel kültür alanlarını kapsamaktadır.
Bir sonraki tura katılmaya hak kazanan öğrenciler turun yapıldığı gün içerisinde http://yd.bilecik.edu.tr internet adresinden duyurulacaktır.
Yarışma hakkında daha detaylı bilgi ve pratik yapmak için: www.getkahoot.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.