Sınıf ve Ders Programları Bilgisi

22 Eylül 2017 yapılan Seviye Tespit Sınavının sonuçlarına göre sınıflar, haftalık ders programları ve derslerin nerede yürütüleceği bilgisi ekteki dosyada sunulmaktadır.

2018 İBH Sınıf Listeleri 29 Eylül

Kitap temin edinceye kadar 1 haftalık ders materyallerine ait fotokopiler F Blok Zemin katta bulunan kırtasiyede bulunabilir.

Yayınevinin nerede kitap satışı gerçekleştireceği sınıflarda duyurulacaktır.

Derslere %85 oranında devam zorunluluğu olduğu ve geçtiğimiz hafta oryantasyon toplantılarında yoklama alınmaya başlandığı mağduriyet yaşanmaması açısından önem arz etmektedir.

Aşağıdaki listede ismi bulunan öğrenciler 22 Eylül 2017 yapılan Seviye Tespit Sınavına girmemişlerdirBu öğrenciler 25 Eylül 2017, Pazartesi günü saat 09:30’da D Blok (Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi) 1. Kat, D1-207 No’lu odada bulunmak zorundadırlar.

Batuhan ŞAHİN
Cihan ACAR