İBH Başvuru Sonuçları

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık başvurularına ait sonuçlar ekli dosyada bulunabilir

* Listede ismi bulunan öğrenciler 21-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Yabancı Diller Bölümü tarafından telefon ile aranacağından bu öğrencilerimizin telefonlarına cevap vermeleri önem arz etmektedir.

* Bu listeden feragat edenler olması durumunda yedek listede bulunan öğrenciler sırayla aranacaktır.

* İngilizce Hazırlık okumaya hak kazanan öğrencilerimiz herhangi bir ders seçiminde bulunmayacaklar ve 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavına girmeyeceklerdir.

* İngilizce Hazırlık okumaya hak kazanan öğrencilerimizin 19-22 Eylül 2017 tarihleri arasındaki (program detayları daha sonra yd.bilecik.edu.tr adresinde ilan edilecektir) oryantasyon toplantısına ve 22 Eylül 2017 tarihindeki İngilizce Hazırlık Seviye Belirleme Sınavına katılımları zorunludur.

* Başvuran, ancak listede ismi bulunmayan öğrencilerimiz  11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıtlı oldukları lisans bölümlerinden ders seçmek durumundadır. Bu öğrencilerimiz dilerlerse 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan muafiyet sınavına girebilirler.

Hazırlık Kontenjan 2017 – 2018 İlan