Travel Turkey 2018 Fuar Gezisi

06-08 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen Travel Turkey 2018 Turizm fuarına Yüksekokulumuz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü öğrencileri katılmışlardır. Fuar alanında birçok yerli ve yabancı turizm firmasıyla etkileşim içerisinde bulunan öğrencilerimiz turizm sektörünü uzmanlarından bilgi alarak daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Travel Turkey 2018 ile eş zamanlı olarak düzenlenen IV. Gastronomi kongresi’ne de katılan öğrenciler  Bilecik ilinin de yer aldığı bir çok farklı destinasyonun stantlarında sergiledikleri mutfak kültürünün yansımalarına tanıklık ettiler.

Fuar sonrasında profesyonel turist rehberi eşliğinde İzmir EFES antik kenti ören yeri ve ŞİRİNCE köyüne günübirlik geziye katıldılar.