Seviye Tespit (Muafiyet) Sınavı Hakkında

Yüksekokulumuz Lisans programlarına kayıtlı tüm öğrencilerimiz için zorunlu olan ve uzaktan eğitim yoluyla yürütülen  Atatürk İlkleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce ve Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersleri için 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14:00’te Seviye Tespit (Muafiyet) Sınavı yapılacaktır. Bu sınavda her bir dersten 50 ve üzeri puan alan öğrenciler başarılı olacaktır. Sınava katılacak öğrencilerin listesi Açık ve Uzaktan Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü web adresinde ( w3.bilecik.edu.tr/uzem ), Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun  web adresinde veya  duyuru panolarında ilan edilecektir.

Sınava Katılma Şartı;

1. Seviye Tespit (Muafiyet) Sınavına katılmak için başvuru yapmamış bile olsa yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz sınava girebilecektir.

2. Geçen yıl kayıt yaptırıp hazırlık sınıfı okuyan ve geçen yıl Seviye Tespit (Muafiyet) sınavına katılmayan öğrencilerimiz de sınava girebilecektir.

Sınav Yeri;

Her öğrenci sadece kendisinin kayıtlı olduğu birimde (Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu) sınava girecektir. Öğrenciler bunun dışında başka birimlerde asla sınava alınmayacaktır.

Sınavda yanınızda bulundurulması gereken belgeler;

1. Öğrenci kimlik kartınız,

2. Öğrenci kimlik kartınız yoksa Öğrenci belgesi,

3. Nüfus cüzdanı

STS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.