Konaklama İşletmesi Tanıtım Gezisi

Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği öğrencilerimiz, Öğr. Gör. Samet Karahan ve Dr. Öğr. Üyesi Serhat Bingöl eşliğinde “Konaklama İşletmesi Tanıtım Gezisi” kapsamında Bozüyük’te yer alan Grand Çalı oteli ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında büyük çaplı bir otelin kat hizmetleri, yiyecek içecek, ön büro ve banket departmanları tanıtıldı. Öğrencilerimiz çeşitli depatmanları, departman müdürleri ile bizzat gezerek faal bir otelin işleyişi hakkında bilgi sahibi oldular.

Gezi etkinliğimizde bize otel işletmesinin kapılarını açarak öğrencilerimizi ve bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan Grand Çalı Yönetim Kurulu Başkanı ve Otel Müdürü sayın Fikret Karaçalı’ya, İnsan Kaynakları Müdürü Şafak beye, Satış ve Pazarlama müdürü Bilal beye ve tüm Grand Çalı ekibine teşekkürlerimizi sunarız.