2.4. Güvenceler

Birimin programda belirledikleri dersler ve içerikleri ile birlikte bilgi paketleri güvence altına alınmıştır. Bilgi paketleri her ders için ingilizce ve türkçe dilinde hazırlanmış olup AKTS iş yükleri hesaplamaları Bologna web sayfasında öğretim programı olarak yayımlanmıştır.

Ders Bilgi Paketleri,

2.4.1. Bilgi Formları (Ders)

Turizm İşletmeciliği Lisans Programında var olan güncel dersler web sayfasında yayımlanmıştır. İlgili içeriklere buradan ulaşılabilmektedir.

2.4.2. Uygulama Dosyaları (Ders)

2.4.2.1. Uygulama Çizelgesi

2.4.2.2. Değerlendirme Raporları (Öğretim Üyesi)

2.4.2.3. Anket Sonuçları (Öğrenci Değerlendirme)

2.4.2.4. Sınav Dosyaları

Yarıyıl sonunda sınav dosyaları öğrenci işleri arşivinde depolanmaktadır.

2.4.2.5. Sınav Soruları ve Puanları

Sınav puan durumları Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrencilerin erişimine sunulmaktadır.

2.4.2.6. Soruların Çözümleri

2.4.2.7. En Yüksek-Orta-En Düşük Cevap Kağıdı Fotokopisi

2.4.2.8. Ders İle İlgili Proje Dosyaları

2.4.2.9. En İyi Proje/Uygulama

2.4.2.10. Resmi Not Listesi

Sınav sonrası not duyuruları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden öğrencilerle paylaşılmaktadır. Ders sonunda Not listesi Yoklama raporlarıyla birlikte öğrenci işleri arşivinde saklanmaktadır.

2.4.3. Ders Uygulama Dosyaları

2.4.3.1. Program Çıktıları Değerlendirme Raporu

2.4.3.2. Dersin Program Çıktıları Matrisi

2.4.3.3. Öğrenim Çıktıları Değerlendirme Anketi