“Turizm Sektörü Deneyimini Paylaşıyor” Etkinliği Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk etkinliği 04.11.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Turizm İşletmeciliği bölümü ile birlikte “Turizm Sektörü Deneyimini Paylaşıyor” etkinliği kapsamında, Grand Çalı Yönetim Kurulu Başkanı ve Grand Çalı Otel Müdürü Sayın Fikret Karaçalı, sektördeki 40 yılında edindiği engin tecrübelerini öğrencilerimize aktardı.

Turizm Rehberliği bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan’ın açılış konuşması ile Öğr. Gör. Samet Karahan’ın tanıtımıyla başlayan etkinliğin son bölümünde öğrenciler, sektör ile ilgili merak ettiklerini Fikret bey ‘e sordular.

Etkinliğimize katılarak deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Fikret Karaçalı’ya fakültemiz ve bölümlerimiz adına teşekkür ederiz.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan Dekanımız Sayın Prof. Dr. İsa İpçioğlu’na, dekan yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Orkun Oral ve Sayın Doç. Dr. Aysel Güney’e, Turizm Rehberliği bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan’a ve Turizm İşletmeciliği bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Nurdan Sevim başta olmak üzere, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.