Öğrenci Final Sınav Kılavuzları Hakkında Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan eğitim final sınav takvimine Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz. Final sınavlarının mazeretleri bulunmamaktadır. Bu sebeple uzaktan eğitim sisteminde elektronik ortamda yapılacak olan final sınavlarında sorun yaşamamak için gerekli alt yapıyı temin etmeniz önem arz etmektedir. Eğer bu elektronik sınav için yeterli alt yapıya sahip değilseniz (Bilgisayarınız yok, internete erişiminiz sınırlı, vb.), ikamet ettiğiniz ildeki üniversite ve diğer kamu kuruluşlarına öğrenci belgeniz ile müracaat ederek sınav anında kullanabileceğiniz elektronik teknolojileri temin edebilirsiniz.

Ödev/PDF türünde gerçekleştirilecek sınavlarda, son teslim zamanında yaşanabilecek yoğunlukların önüne geçebilmek için ödev yükleme işlemlerinizi son teslim zamanında önce gerçekleştirmelisiniz.

Güncellenmiş sınav kılavuzlarına ulaşmak için tıklayınız.

İyi ve sağlıklı bir sınav dönemi dileriz.