Teknofest’le ilgili tanıtım, Girişimcilik kültürü ve İnovasyon Konulu Söyleşi

Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 11.11.2022 Cuma günü saat 11:00’de Üniversitemiz merkez yerleşkesi Genç Ofiste Teknofest’le ilgili tanıtım, Girişimcilik kültürü ve İnovasyon konulu söyleşi düzenlenecektir. Katılımcıları ve söyleşi başlıkları aşağıda verilen organizasyon tüm öğrenci ve personelimizin katılımına açıktır.

Katılımcılar

• Dr. Tahir Hikmet KARAKOÇ, ESTÜ Sivil Havacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü,
  • Özcan KAHRAMANGİL, ESTÜ İnovasyon Fabrikası Teknik Destek Projesi Takım Lideri (Aselsan Genel Müdür Yrd (E))
  • Mustafa AZER Anatolia AeroDesign Takım Lideri