BŞEÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME WEBİNARI

Üniversitemiz 2020-2021 Bahar Yarıyılı lisansüstü eğitim başvuruları 14 Ocak 2021 Perşembe günü başlayacaktır. Bu kapsamda üniversitemizin yetkin olduğu alanları ve lisansüstü eğitim programlarını siz değerli kamu kurumları ve sanayi firmalarına tanıtmak için 12 Ocak 2021 tarihinde BŞEÜ Lisansüstü Eğitim Programları Bilgilendirme Webinarı düzenlenecektir.

Etkinlikte 2020-2021 bahar yarıyılında öğrenci kabul edecek 21 anabilim dalı başkanlıklarının programları hakkında detaylı bilgilendirmenin yanı sıra üniversitemiz araştırma ve laboratuvar altyapısı hakkında bilgi verilecektir. Bununla birlikte 2244 TÜBİTAK Sanayi Doktora Programı hakkında sunum yapılacaktır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde lisansüstü eğitim almak üzere yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen kamu ve sanayi kuruluşu çalışanlarımızı ve mezunlarımızı bu webinara bekliyoruz.

Katılım için linki tıklayınız.

Etkinlik Programı için tıklayınız

Afiş için tıklayınız.

Çevrimiçi katılım bağlantı bilgileri kayıt yapılan e-posta adresine gönderilecektir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için BŞEÜ TTO ile iletişime geçiniz.

Tel : 0 228 214 2196 | Fax : 0 228 214 2182

E-mail: tto@bilecik.edu.tr