Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları

                                     TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

                Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

                                             TİCARİ İŞBİRLİKLERİ
BRGR20191029001  Medikal Sarf Malzemeleri Arayışı

Yunanistan’da kurulu, yangın söndürme, yangın alarm, güvenlik sistemleri ve medikal ürünler alanında çalışan bir şirket idrar torbası, varis çorabı, hap kutusu, sonda gibi medikal ürünler arayışı içindedir.

BRNL20180410001 Outdoor Spor Ürünleri

Hollandalı bir şirket outdoor sporlar ile ilgili ürünler satmaktadır. kayak, dağ bisikleti, snowboard, kampçılık ve doğa yürüyüşü gibi sportif faaliyetler için ürünler sağlayan şirket, tekstil ürünler hariç bu alanlara hitap edecek yeni ürünler arayışı içindedir. Şirketin ürünleri Hollanda ve Belçika’da satılmaktadır.

BRPL20190107001 Kimyasal Arayışı

Polonya’da kurulmuş bir şirket endüstriyel kimyasallar alanında ürün sağlamaktadır. Şirket sodyum hipoklörit, koku önleyiciler, biyositler, glisoller gibi ürünleri tedarik edip dağıtımını yapmak istemektedir.

BRRO20191003001 Kumaş Arayışı

Romanya’da kurulu bir şirket farklı türlerde perde üretimi yapmaktadır. Şirket bu ürünlerin üretiminde kullanılmak üzere çeşitli ürünlerden imal edilmiş kumaş arayışındadır.

BRDE20190923002 Veri İşleme ve Raporlama Uzmanlığı Arayışı

Alman bir şirket içme suyu dağıtım şebekesindeki kayıpları azaltmak için bir türbin sistemi geliştirmiştir. Bu türbinin dağıtım sistemleri içinde kullanımı adına gerekli olan sistemin tasarlanması için veri görüntüleme, işleme ve raporlama alanında uzmanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu uzmanlıklara sahip bilişim firmaları ile ortaklık arayışı mevcuttur.

                                         TEKNOLOJİ İŞBİRLİKLERİ

TRUK20191104001 Gemi Motorlarında Egzoz Gürültüsünün Azaltılması

İskoç bir firma, gemi motorlarındaki düşük frekanslı (10 Hz) egzoz gürültüsünü azaltmak amacı ile bir teknoloji arayışındadır.

TRNL20191023002 Rüzgar Enerjisinden Hidrojen Üretimi

Hollandalı bir firma, yüzer kıyı platformları işletmesi alanında faaliyet göstermektedir. Firma, rüzgâr enerjisinden sıvı hidrojen üretimi konusunda teknoloji arayışındadır.

TRNL20191023001 Soğuk Zincir Filo Enerji Verimliliği

Hollandalı bir bira üreticisi, ürünlerini taşıdığı filonun soğutma verimliliğini artıracak ve karbon ayak izini düşürecek teknolojik çözümler aramaktadır.

TONO20190628001 Alkolsüz İçeceklere Yüksek Seviyelerde Oksijen Beslemesi

Norveçli bir firma, alkolsüz içecek sektörüne yönelik teknoloji geliştirmektedir. Firma, oksijenin aktif bileşen olarak üretilen içeceklere katılmasına olanak sağlayan bir teknoloji geliştirmiştir. Firmalar ile lisanslamaya yönelik anlaşma önerilmektedir.

TRDE20190909002 Iso-propanol Ve Suya Dayanıklı Yapıştırıcı Arayışı

Alman bir biyoteknoloji firması, Isopropanol (%70) ve suya en az 40 saat dayanıklı bir yapıştırıcı arayışındadır.