Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Teknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri
BOBG20181214001 Petank Turnuvası İçin Arayış

Bulgar fir firma, düzenlediği petank turnuvası için bu turnuvanın duyurusunu yapabilecek ve turnuvaya katılmıcı sağlayabilecek ticari acenteler aramaktadır. Turnuva 13 yıldır düzenlenmekte olup petank, Akdeniz Oyunları’nın resmi branşlarından biridir.

BRSE20190904001 Sürdürülebilir Ambalaj Çözümü Arayışı

İsveç’te kurulu bir şirket atık yağlardan katkısız sabunlar üretmektedir. Şirket bu sabunların ambalajı konusunda ortaklar aramaktadır. Ambalajın sürdürülebilir ürünlerden üretilmiş olması ve 24 ay boyunca ürünü koruması gerekmektedir.

BRRO20190912001 Jaluzi ve Stor Perde İçin Bileşen Arayışı

Romanya’da kurulmuş olan bir şirket sağlık, eğitim sektörlerine hitap eden kamu kurumları için jaluzi ve stor perde üretmektedir. Şirket genişleyen müşteri ağına daha hızlı hizmet verebilmek için yeni tedarikçi arayışındadır. Plastik ve alüminyum malzemeler çoğunlukta olmak üzere, stor perde ve jaluzi bileşeni tedarik edebilecek ortaklar aranmaktadır.

BRDE20190923001 Kozmetik, Ev Tekstili ve Giyim Alanında Üretici Arayışı

Alman bir şirket geliştirdiği e,ticaret platformunda satışını yapmak üzere, estetik olarak çekici, sürdürülebilir şekilde üretilmiş ve yükske kaliteli ürünler aramaktadır. Kozmetik, ev tekstili veya giyim alanında ürüner tercih sebebi olacaktır. Şirket 2020 yılında Almanya’nın yanı sıra Avusturya ve İsviçre’ye de hizmet vermeyi planlamaktadır.

BOIT20190724002 Kozmetik Ürünleri İçin Distribütör Arayışı

İtalyan bir şirket zeytinyağı ve kenevir yağından kozmetik ürünler üretmektedir. Ekolojik etkisi düşük olan bu ürünlerin satışı için distribütörler aranmaktadır. Ürünlerin hammaddelerinin tamamı yakın çevrelerden tedarik edilmekte olup, alanında kanıtlanmış etkilere sahip ürünler kullanılmaktadır.

Teknoloji İşbirlikleri

TONO20190628001 Alkolsüz İçeceklere Yüksek Seviyelerde Oksijen Beslemesi

Norveçli bir firma, alkolsüz içecek sektörüne yönelik teknoloji geliştirmektedir. Firma, oksijenin aktif bileşen olarak üretilen içeceklere katılmasına olanak sağlayan bir teknoloji geliştirmiştir. Firmalar ile lisanslamaya yönelik anlaşma önerilmektedir.

TRSE20190812001 Yüksek Performanslı Bilgisayarlar İçin Entegre Devre Tasarımı

İsveçli bir teknoloji firması, hafıza kartlarına daha fazla bilginin depolanabilmesine olanak sağlayan bir teknoloji geliştirmiştir. Teknolojinin ileri geliştirme safhaları için entegre devre tasarımı üzerine çalışan uzmanlar ile işbirliği aranmaktadır. İleride bir Ar-Ge projesine dönüşecek bu işbirliği için aşağıdaki konularda uzmanlık beklenmektedir;
– ASIC design, particularly in physical implementation.
– Computer architecture, in memory hierarchies and memory management.
– IP block development and distribution with encryption.
– SoC processor chip development.
– Linux kernel development, particularly related to memory management.

TRDE20190909002 Iso-propanol Ve Suya Dayanıklı Yapıştırıcı Arayışı

Alman bir biyoteknoloji firması, Isopropanol (%70) ve suya en az 40 saat dayanıklı bir yapıştırıcı arayışındadır.

TRKR20190925001 Kaza Önleme Sistemi

Koreli bir firma, tramvaylarda kullanılmak üzere AI kamera ve sensör yardımı ile demiryolu üzerindeki her durumu sürücüye bildirecek bir sistem arayışındadır. Görüntü işleme-algılama / AI / akıllı kamera sistemleri üzerine uzmanlaşmış ortaklar aranmaktadır.

TOMK20180821001 Akıllı Yakıt Deposu Kapağı

Makedon bir firma, yakıt depoları için akıllı kapak geliştirmiştir. Pil yardımı ile çalışan kapak, depoya ne miktarda yakıt alındığını ve kullanım esnasında yakıt ile alakalı tüm ilişkili parametreleri ölçerek analiz edebilmektedir. Ticarileştirme işbirliği arayışı söz konusudur. Filo şirketleri potansiyel müşteri grubudur.