Digital Dönüşüm Sertifika Töreni

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü (TTO) ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliği ile “Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi Başarı Sertifika Programı” etkinliği gerçekleştirildi. BSEÜ-TTO Proje Destek Birimi, başta Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi araştırmacıları olmak üzere tüm araştırmacılara fikir aşamasından projenin tamamlanmasına kadar olan süreçte destek sağlamakta, aynı zamanda üniversite dışı kurumlarla iş birliği yaparak 2023 ,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda ülkemizin ekonomisine, kalkınmasına, bağımsız ve güçlü bir ülke olarak varlığını devam ettirmesine elimizdeki tüm imkânları sonuna kadar kullanarak destek vermekteyiz. Dış destekli projeler için üniversitemizin başvuru sahibi olduğu 4 adet projeden 2’si ve ortak olduğu 2 adet projeden 1’i ve yine proje yazma sürecinde üniversitemiz BSEU-TTO Proje Destek Birimi’nin destek verdiği bir proje BEBKA tarafından kabul edildi. Üniversite olarak başlattığımız firmalar ve akademisyenlere yönelik çalışmalarımız devam edecektir.