Türk Patent ve Marka Kurumu ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) arasında “Bilgi ve Döküman Birimi” kurulması…

Türk Patent ve Marka Kurumu ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) arasında “Bilgi ve Döküman Birimi” kurulması için bir protokol imzalandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Üniversitesi, söz konusu protokol ile sanayici ve Ar-Ge çalışması yapan kişi ve kurumların sınai mülkiyet hakları konusunda bilgilendirilmesi, yönlendirilmesi ve konuya ilişkin her türlü bilgi ve döküman gereksinimleri karşılanacak. “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bilgi ve Döküman Birimi”, fikri ve sınai mülkiyet haklarına ilişkin her türlü teknik ve hukuki faaliyetin yürütülmesi sürecinde TTO ile Türk Patent ve Marka Kurumu arasında daha kolay iletişim kurulmasını ve resmi evrakların güvenli bir şekilde paylaşımını sağlamayı hedeflemektedir. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından, Türkiye genelinde 45 ilde çeşitli Sanayi ve Ticaret Odaları, kalkınma ajansları, teknokentler ve üniversitelerde 100’ü aşkın sayıda “Bilgi ve Doküman Birimi” kurulmuş ve bu sayının zaman içerisinde arttırılması hedeflenmiştir.