Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi

Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Üniversitemiz adına sunulan TR41/19/TD nolu “Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi” başlıklı projemiz desteklenmeye uygun bulunmuştur.

Eğitim Programı kapsamında, akademisyenlerden oluşan 20 kişilik hedef grup Endüstri 4.0 eğitimini alacaktır. Eğitim içeriği; Endüstri 4.0 Tasarım ilkeleri ve Kavramsal Çerçeve, Büyük Veri Teknolojileri, Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi, Artırılmış Gerçeklik ve Sanallaştırma, Adaptif Robotik Sistemler, Otomasyon ve Sensör Teknolojileri, Nesnelerin İnterneti ve Endüstriyel Haberleşme Sistemleri, Simülasyon Sistemleri, Bulut Bilişim Sistemleri, Eklemeli Üretim (3D Printing) Sistemleri, Siber Güvenlik Sistemleri, Üretim ve Hizmet Süreçlerinde Dijital İzlenebilirlik Sistemleri, Akıllı ve Bağlantılı Ürünler ile Is Modeli Inovasyonu, Endüstri 4.0 için Teknoloji Yol Haritası Belirleme ve Proje Portföy Yönetimi konularını kapsamaktadır. Eğitim sonrası; bu eğitimi alan kişilere “Eğiticilerin Eğitimi Başarı Sertifikası” verilecektir.

Eğitim sonucunda; bu alanda çalışan ve ilgili olan personelin Dijital Dönüşüm ile ilgili bilgi ve tecrübesinin artması hedeflenmiştir. Bilgi ve Tecrübesi artmış olan Akademisyenler, Endüstiri 4.0 çağını yakından takip ederek, dünyadaki gelişmelerden haberdar olup, üniversitemizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacaktır. Üniversitemiz sahip olacağı üst düzey akademisyen gücü ile işletmelerin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlayacak, imkanları kolaylaştıracak ve çözümler üreterek paydaşlarına gerçekçi katkılar sağlayacaktır.

Proje kapsamında; Üniversitemiz ve çevre sanayi kuruluşlarından görevlendirilecek toplam 20 kişiye Eğitim ve Danışmanlık Firması tarafından 6 gün boyunca günlük eğitim süresi 8 er saat olacak şekilde “Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi” verilecektir. Eğitim programı (2 şer günden 3 Hafta veya 3 er günden 2 hafta) teori ve uygulamalı olarak üniversitemiz bünyesinde verilecektir.  Eğitim tarihi gelen geri dönüşlere göre belirlenerek daha sonra bildirilecektir.

“Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi” ne katılmayı düşünen siz değerli personelimizden ekte gönderilen “Eğitimci Ön Bilgi Formu” doldurarak en geç 17 Temmuz 2019 tarihine kadar tto@bilecik.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü