Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Teknoloji Transfer Ofisi
Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 
Ticari İşbirlikleri
BODE20190412001 Vegan Ürün Tarifleri
Alman bir şirket vegan ürünler içn tarifler hazırlamaktadır. %100 vegan içeriğe sahip olan bu ürünler et alternatifleri, makarnalar, çorbalar gibi çeşitliliğe sahiptir. Bu tarifleri değerlendirebilecek ortaklar aranmaktadır.

BOPL20170928003 Yazılım Çözümleri
Polonya’da kurulu bir şirket web tabanlı programlar ortaya çıkarmaktadır. PHP, HMTL5, Java, AngularJS, Bootstrap gibi teknolojilerde deneyimi olan şirket hizmetlerinden faydalanabilecek ortaklar aramaktadır.

BRPL20170518001 Hayvan Yemi İçin Hammadde
Polonyalı bir şirket üretmiş olduğu hayvan yemleri için, yumurta tozu, balık yağı, süt tozu gibi hammaddeler aramaktadır. Şirket şu an 7 büyük Avrupa ülkesine satış yapmakta olup satış ağını genişletmek istemektedir.

BRRO20190507001 Tarım Makineleri Arayışı
Romanya’da kurulu bir şirket tarım makinaları satışı yapmaktadır. Şirket sulama sistemleri, traktörler gibi geniş bir spekturumdaki ürünleri kendisine tedarik edebilecek ortak arayışı içindedir.

BRUK20190425001 Promosyonel Ürün Arayışı
Kuzey İrlanda’da kurulu bir şirket FMCG sektöründe promosyonel ürün satışı yapmaktadır. Şirket yemek ekipmanı, fırın ekipmanı, cam ürünler, plastik ürünler gibi alanlarda kendisine promosyonel ürünler sağlayabilecek ortak arayışındadır.

Teknoloji İşbirlikleri
TRKR20181024001 Biber Toplama Makinası
Koreli bir firma, biber toplama makinası geliştirilmesi projesi kapsamında üretici ortaklar aramaktadır.

TRFR20180420001 Su Geçirmez Spor Ekipmanları İçin Malzeme Arayışı
Fransız bir firma, dış mekanda kullanılan spor aletleri için su geçirmeyen esnek tekstil malzemesi arayışındadır. Malzemelerin laboratuvar düzeyinde POC (proof of concept) sürecinin tamamlanmış olması şartı aranmaktadır.

TRDE20180530001 Kimyasal Hammaddeler İçin Dijital Pazaryeri
Alman başlangıç firması, kimyasal ve plastik sektörüne yönelik hammaddelerin bir arada toplandığı bir dijital market platformu kurmak istemektedir. Bu konuda sektörlerin temsilcileri ile ortak olarak söz konusu platformun geliştirilmesi konusunda işbirliği arayışı söz konusudur.

TRLU20181005001 Boyalarda Kirlenme Önleyici Hidrofobik Nanopartikül Teknolojisi           
Boya üretiminde kirlenme önleyici hidrofobik nanopartikül teknolojisi arayışı söz konusudur. Aranan teknoloji sulu ortamda organizmaların yüzeye yapışmasını engellemektir. İşbirliğinde aranılan firma ile ortak formül geliştirilerek performans analizleri yapılacaktır.

TRSG20190426001 Yenilikçi Gıda Ambalajı Arayışı
Singapur’da bir firma, gıdaların ilk paketlenme anından itibaren tazelik durumunu ve gıdada izlenebilirliğe olanak sağlayan bir ambalaj teknolojisi arayışındadır. Paketlenmesi düşünülen gıdalar yeşil sebzeler ve bitkilerdir.