Makine Mühendisliği öğrencilerimizin “Bitirme Projeleri Sergisi”

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı ve TTO koordinatörümüz Prof. Dr. Harun MİNDİVAN  öncülüğünde 15 Mayıs 2019 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ev sahipliğinde “Makine Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Sergisi” kapsamında öğrencilerimizin projeleri sanayi ile buluşturulmuştur. Etkinlik kapsamında, üniversitemiz ile sanayi işbirliği için ortak bir platform oluşturmak ve sürdürülebilir proje işbirlikleri sağlanmaya çalışılmıştır. Sektör ve Ar-Ge merkezi temsilcileri ile akademisyenlerimizin bir araya geldiği ve görüş alışverişi yapabildiği etkinliğimize katılan Öğretim Üyelerimiz, Öğretim Elemanlarımız, Öğrencilerimiz ve Değerli Sektör Temsilcilerimizden Durden Plastik Ürünler Yapışkan Film Tic. San. A.Ş., Visan Vinç ve Hareket Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti., Hisarlar Makina Sanayi ve Ticaret Anonim. Şti., Temesist Endstiriyel Depo ve Raf Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti, Demisaş Döküm Emaye Mamulleri Sanayi A.Ş. yetkilileri, Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz..

.