Makine Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Sergisi

15 Mayıs 2019 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ev sahipliğinde “Makine Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Sergisi” kapsamında öğrencilerimizin projelerini sanayi ile buluşturuyoruz. Etkinlik kapsamında, üniversitemiz ile sanayi işbirliği için ortak bir platform oluşturmayı ve sürdürülebilir proje işbirlikleri sağlamayı umuyor, Sektör ve Ar-Ge merkezi temsilcileri ile akademisyenlerimizin bir araya geldiği ve görüş alışverişi yapabildiği verimli bir etkinlik olmasını diliyoruz. Katılımınız için bilgilerinize sunarız.

Değerlendirme Kriterleri
-Projenin amacı ve ekibini açıklama düzeyi
-Proje fikrini teyit eden prototip, uygulama, laboratuvar çalışması düzeyi
-Proje çıktısının katma değer yaratma niteliği
-Projenin yeni projelere, uygulamalara veya bilimsel araştırma çalışmalarına yol açma potansiyeli
-Projenin ticarileşme potansiyeli
-Ar-Ge faaliyetlerinde uygulanacak yöntem, teknik ve kullanılacak araçların yeterlilik düzeyi
-Projenin özgün ve inovasyon değeri

Amaç
-Akademisyenler, sanayiciler ,araştırmacılar ve öğrencilerin somut Ar-Ge proje fikirlerini hayata geçirebilecekleri bir ortam sağlanması,
-Bu etkinlikle Üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge ortaklıkları başlatılmasını desteklenmesi,
-Teknik bir soruna çözüm arayan veya Ar-Ge çalışmalarına destek olacak uzmanlığa ihtiyaç duyan sanayi kuruluşlarının temsilcilerinin konusunda uzman akademisyenlerle bir araya getirilmesi ve Üniversitemiz öğrencilerinin Ar-Ge Projelerine özendirilmesi amaçlanmaktadır.

Etkinlik Afişi için tıklayınız…

Etkinlik Davetiyemiz için tıklayınız..