Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

eknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri
BRRO20180412001 Gıda Ürünleri

Romanya’da kurulu bir şirket gıda ürünleri ticareti yapmaktadır. 26 senedir faaliyet gösteren bu şirket Romanya pazarında satışını yapmak üzere yüksek kaliteli gıda ürünleri üreticileri aramaktadır.

BRSE20190226001 Küçük Döner Parça Üreticisi

İsveç’te kurulu bir firma mürekkep imalatı yapmaktadır. Firma sürekli olarak ihtiyaç duyduğu bazı döner parçaları tedarik edebilecek ortaklar aramaktadır. Parçalar nispeten küçük boyutta olup polioksimetilen veya paslanmaz çelikten imal edilecektir.

BRGR20190409001 Kıyafet Üreticisi

Yunan bir şirket 30-65 yaş arası kadınlara hitap eden kıyafet satışı yapmaktadır. Şirket ürün gamını genişletmek istemektedir. Bu sebepten aynı grupta kadınlara hitap eden günlük kıyafetlerin üreticileri aranmaktadır.

BRDE20190320001 Altyapı Kurulumu İhtiyacı

Alman bir şirket inşaat alanında hizmet vermektedir. Şirket kurulumunu yaptığı tesislerin elektrik altyapısı, sıhhi altyapı ve ısıtma sistemi kurabilecek, başında Almanca bilen bir sorumlunun olduğu ekibi kendisine sağlayabilecek ortaklar aramaktadır.

BRNL20190315001 Gübre Arayışı

Hollanda’da kurulu bir firma tarım sarf malzemelerinin ticaretini yapmaktadır. Şirket yükselen talep doğrultusunda %46 nitrojen ihtiva eden taneli üre tedarikçileri aramaktadır.  Ürün nemliliği en çok %0,5 olmalıdır.

Teknoloji İşbirlikleri

TRQA20171015001 Katarlı İlaç Üreticisi Dozaj Formu Üreticisi Arıyor

Katar’da tıbbi ürünler üretmekte olan bir firma, katı dozaj formu (kapsül, tablet) üreten firmalar ile üretim veya teknik işbirliği arayışındadır.

TRIT20190402001 İtalyan Firma Proje Ortağı Arıyor

İtalya’da bir firma, biyo atık ve buna bağlı endüstriyel sistemlerin tasarımı ve kurulumu konusunda faaliyet göstermektedir. Firma, Senegal’de başlayacak bir proje için biyogaz ve gübre konusunda uzmanlaşmış firmalar ile ortak proje yapmak istemektedir.

TOFR20180810001 Karaciğer Kanseri Tedavisi İçin Yeni Molekül

Kanser araştırmaları alanında faaliyet gösteren Fransız firma, kanserli hücrelerin lizozom bölgesine etki eden bir mekanizma üzerinde çalışmaktadır. Bu mekanizma ile karaciğer kanseri başta olmak üzere farklı kanser türleri için de ilaç geliştirilecektir. Sağlık sektöründe yer alan firmalar ile ortak işbirliği yapılması düşünülmektedir.

TOCZ20180403001 Mineral Yağların Dönüşümü İçin Rafineri

Çekya’da bir şirket, kullanılmış endüstriyel yağların yeniden şartlandırılması için bir rafinaj sistemi geliştirmiştir. Geliştirilen bu sistem mevcutta kullanılanlara oranla 4-5 kat daha fazla maliyet avantajı yaratmaktadır. Geri dönüşüm firmaları ile ticari ortaklık kurulması planlanmaktadır.

TRNL20190204002 Boya Ve Kaplamalarda Uygulama Kolaylığı Getiren Çözümler

Hollanda’da çok uluslu bir firma ürettiği boya ve kaplama ürünlerinin, gerek günlük kullanıcılar için gerekse de endüstriyel uygulayıcılar açısından kolay ve atık üretmeksizin uygulamaya olanak sağlayan çözümler aramaktadır. Araştırma veya teknik işbirliği önerilmektedir.