TÜBİTAK ARDEB Destek programları

Değerli Değerli Araştırmacılarımız ve Sanayicilerimiz,

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ev sahipliğinde Kamu-Üniversite-Sanayi-İşbirliği (KÜSİ) çerçevesinde TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı’na (ARDEB) ait destek programları hakkında genel bilgiler, programda yapılan değişiklikler ve istatistikler hakkında bilgilendirme 29 Mart 2019 Cuma günü saat: 14:00’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Bilgilendirme etkinliği TÜBİTAK-ARDEB Matematik Fizik Araştırma Destek Grubunda (MFAG) Bilimsel Programlar Başuzmanı Dr. Emine İnci AKŞAHİN tarafından verilecektir. Seminere tüm araştırmacılarımız ve sanayicilerimiz davetlidir.

Etkinlik Afişimiz için lütfen tıklayınız…

Seminer Tarihi: 29.03.2019 Cuma
Seminer Saati: 14:00
Seminerin Yapılacağı Yer: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi TTO koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz.