Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları
Ticari İşbirlikleri
BOBG20190220001 Yay Üretimi
Bulgaristan’da kurulu bir firma yay üretimi yapmaktadır. Basma yayı, çekme yayı, yaprak yay gibi türlerde ürünleri olan firma bu ürünlere ihtiyacı olan ortaklar veya ürünlerin satışı ile ilgilenen ortaklar aramaktadır.BODE20180129001 Öğrenci – Sanayi Platformu
Alman bir firma sanayi firmalarının çeşitli ihtiyaçlarında öğrencileri çalıştırması için bir eşleştirme programı geliştirmiştir. Programda firmalar kendi projeleri, görevleri gibi unsurlar için belirlenen işleri yerine getirecek öğrenciler arayabilmektedir. Öğrenim düzeyi, minimum 90 kredi alan lisans öğrenciler, yeni lisans mezunları veya yüksek lisans öğrencileri şekilde sınıflandırılmaktadır. Bu programı kullanmak isteyen kurumlarla anlaşma yapılmak istenmektedir.BRDK20190206001 Çelik Fan İmalatı
Danimarka’da kurulu bir şirket havalandırma sistemleri üretmektedir. Şirket galvanize çelikten imal edilen havalandırma fanları için üretici firma aramaktadır.

BRNL20180212002 Gıda Ürünleri Arayışı
Hollandalı bir şirket gıda ürünleri ithalatı yapmaktadır. 300’den fazla satış noktasına sahip şirket Akdeniz ve Ortadoğu coğrafyasından ürünler ithal etmek istemektedir. Üretici firmanın ISO 9000, HACCP gibi sertifikalara sahip olması istenmektedir.

BRNL20190109001 Bilişim Çözümleri
2015 yılında Hollanda’da kurulan bir firma bilişim sektöründe satış, pazarlama ve teknik destek hizmetleri vermektedir. Firma bilişim sektörü için yenilikçi yazılım, donanım üreten ortaklarla distribütörlük temelli bir işbirliği yapmak istemektedir.

Teknoloji İşbirlikleri
TRES20180911001 Organik Yöntemlerle Hydroxytyrosol Üretimi
İsviçre’de bir teknoloji firması, geliştirdiği nöroprostetik elektrotun üretimi yapacak medikal cihaz üreten firmalar aramaktadır. Bu elektrot protez ile bütünleşik kullanıldığından kayıp uzuv nedeni ile kaybolan hissetme yetisini kazandırmaktadır.TRDE20181120001 Probiyotik Gıda Üretimi
Almanya’da bir gıda üreticisi bir firma geliştirdiği probiyotik gıda için kontratlı üretici aramaktadır.

TOLV20181031001 Bitki Yetiştiriciliği İçin İnovatif Isıtma Teknolojisi
Letonya’dan bir KOBİ, bitki yetiştiriciliği için en uygun koşulları sağlayan yenilikçi bir sera ısıtma teknolojisi geliştirmiştir. Söz konusu teknoloji, tesislerin verimliliğini arttırmakta ve ısıtma masraflarını önemli ölçüde azaltmaktadır. Teknoloji, küçük sera sahiplerinin ve büyük üretim şirketlerinin kullanımına uygundur. Firma, söz konusu teknoloji ile ilgilenen ısıtma sistemi üreticileriyle temasa geçmek istemektedir.

TRES20190205001 Demir Ve Demir Dışı Metaller İçin Sensör Arayışı
İspanyol bir firma, katı atıkların tasnifinde kullanılan sistemlerde kullanılmak üzere demir ve demir dışı metal cisimleri ayırt edebilen sensör sistemleri arayışındadır. Ticari veya teknik işbirliği önerilmektedir.