Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Teknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri
BOPL20190116001 Legal Danışmanlık ve Pazar Analizi
Polonyalı bir hukuk firması özel şirketlere hukuk danışmanlığı vermekte olup aynı zamanda pazar araştırması da yapmaktadır. Firma Polonya pazarı konusunda böyle bir danışmanlık almak isteyen ortaklarla işbirliği yapmak istemektedir.BRUK20180214001 Yenilikçi Hediye Arayışı
İngiliz bir firma ana akım ürünlere alternatif olabilen yenilikçi ürünlerin satışını yapmaktadır. Susuz çalışan yumurta kaynatıcı, refleksoloji çorapları, iluminatif giysiler, kulaklık kılıfları gibi ürünler satan şirket bu ürünler gibi yenilikçi ve farklı ürünler üreten firmaları ile tanışmak istemektedir.

BONL20190108001 Güneş Ve Rüzgar Santralleri İçin Görselleştirme
Hollanda’da kurulu bir firma güneş ve rüzgar santralleri için kurulacak yapıların görsel olarak nasıl görüneceğini gösteren web tabanlı bir uygulama geliştirmiştir. Görsel etki alanındaki verilerin toplanabilmesini sağlayan bu uygulamanın kullanımı ile ilgilenen ortaklar aranmaktadır.

BODE20170904001 Yüksek Proteinli Atıştırmalıklar
Alman bir şirket sığır etinden yüksek proteinli kurutulmuş sosis atıştırmalıkları üretmektedir. %47 protein %6 yağ oranına sahip bu ürünlerin satışı ile ilgilenen ortaklar aranmaktadır.

BRPL20190111001 Kozmetik ve Medikal Ürünler
Polonyalı bir firma distribütörlüğünü yapmak üzere çeşitli medikal ürünler ve kozmetik ürünler aramaktadır. Ürün türleri ve özelliklerine ilgili link altından ulaşılabilir.

Teknoloji İşbirlikleri

TRIT20190211001 Böcek Unu Geliştirilmesi
Kuzey İtalya’da bir firma, çekirgeden üretilen un ile evcil hayvan mamaları üretmektedir. Hayvansal proteinler konusunda bilgi sahibi firmalar ile araştırma üzerine ortaklık düşünülmektedir.TOPL20180219001 Gıda Endüstrisi İçin Biyobozunur Ambalaj Geliştirilmesi
Polonya’da bir firma, organik yenilenebilir kaynaklar, nişasta ve kağıt üretiminde kullanılan hammaddelerden biyobozunur özellikli gıda ile temasa uygun ambalaj geliştirmiştir. Lisanslama yolu ile işbirliği arayışı söz konusudur.

TOIT20190123001 Yenilikçi Otomatik Hidroponik Sistemler
İtalya’da bir başlangıç firması, hidroponik tarım yönelik sistemlerin otomasyonuna yönelik teknoloji geliştirmiştir. İlgilenen ve benzer sektörlerde uzmanlaşmış firmalar ile araştırmaya yönelik işbirliği arayışındadır.

TOLV20181031001 Bitki Yetiştiriciliği İçin İnovatif Isıtma Teknolojisi
Letonya’dan bir KOBİ, bitki yetiştiriciliği için en uygun koşulları sağlayan yenilikçi bir sera ısıtma teknolojisi geliştirmiştir. Söz konusu teknoloji, tesislerin verimliliğini arttırmakta ve ısıtma masraflarını önemli ölçüde azaltmaktadır. Teknoloji, küçük sera sahiplerinin ve büyük üretim şirketlerinin kullanımına uygundur. Firma, söz konusu teknoloji ile ilgilenen ısıtma sistemi üreticileriyle temasa geçmek istemektedir.

TRES20190205001 Demir Ve Demir Dışı Metaller İçin Sensör Arayışı
İspanyol bir firma, katı atıkların tasnifinde kullanılan sistemlerde kullanılmak üzere demir ve demir dışı metal cisimleri ayırt edebilen sensör sistemleri arayışındadır. Ticari veya teknik işbirliği önerilmektedir.