HAVELSAN –İZMİR TEKNOLOJİ FİRMALARI 1. İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME ZİRVESİ

Değerli Üyemiz,

HAVELSAN, ülkemizin yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda büyüme hedefleri doğrultusunda, iş ortakları olarak gördüğü yerli firmalarımız ile birlikte; faaliyet alanları kapsamında alt sistem bazından platform bazına kadar taşere edebileceği, iş olanaklarını paylaşabileceği, markalaşmış milli teknolojilerle uluslararası pazarlarda rekabet gücümüzü genişletmeye imkan sağlayacak bir işbirliği ağının tesis edilmesini hedeflemektedir.

Bölgesinde güçlü Türkiye’nin, alanında güçlü Türk savunma sanayiinin ve sektöründe güçlü HAVELSAN’ın, bu sektörde rol alan büyük küçük bütün dinamiklerin sağlıklı bir çatı altında harmonize edilmesinden doğacak yaratıcı sinerjiden; uzmanlaşmış bilgi birikimlerinin, nitelikli kaynakların ve kabiliyetlerin birbirlerini desteklediği, sahip olunan yeteneklerin birbirini tamamlayacak şekilde bir araya getirildiği güçlü işbirliği modelleri oluşturulmasından geçmektedir.

Bu Doğrultuda; İZMİR’de  Sanayi Odası ve Ticaret Odası ev sahipliği ve koordinasyonunda, Sanayi Odası, Ticaret odası ve Teknoparklar’da yer alan firmalarla tanışmak, yetenek ve kabiliyet alt yapısı ile işbirliği olanaklarını  değerlendirebilmek  amacıyla  İzmir Firmaları ile Ticaret Odası Binası Konferans salonu veya Yönlendirilecek alanlarda Firmalar ile ikili işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

HAVELSAN  teknik uzmanlarının da katılım sağlayacağı HAVELSAN –İZMİR TEKNOLOJİ FİRMALARI 1. İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME ZİRVESİ 04-05 Şubat 2019 tarihlerinde İzmir Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Etkinliğe ait program için tıklayınız. Kayıt için bağlı bulunulan odaya müracaat edilmesi gerekmektedir.

Katılım sağlamak isteyen firmalarımızın bilgisine sunarız.

Bu kapsamda , Geri Dönüşleriniz veya HAVELSAN nezdinde Zirve Hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verilmesi veya bilgi talep edilmesi durumunda;

Yavuz EKİNCİ :İş Ekosistemi Yönetimi Müdürü-0533 139 72 26 —  yekinci@havelsan.com.tr
Çağatay SEZER: İş Ekosistemi Uzmanı- 0533 540 65 39–  csezer@havelsan.com.tr
Miray Nur COŞKUN: İş Ekosistemi Uzmanı-0 506 647 50 92-  mcoskun@havelsan.com.tr
Meryem İLBEĞİ: İş Ekosistemi Uzmanı-0536 977 52 40- milbegi@havelsan.com.tr
Adresleri ile  temasa geçebilirsiniz.