“Hello Tomorrow Türkiye Finalleri” – 11 Aralık 2018

Hello Tomorrow Türkiye organizatörlüğünde “Enerji & Çevre”, “Sağlık & Biyoteknoloji”, “Endüstri & Yeni materyaller” ve “Veri & Yapay zeka” olmak üzere 4 ana daldaki finalist girişimciler 11 Aralık Salı günü Hello Tomorrow Türkiye Finalleri‘nde yarışacaklar. Kazananlar, Hello Tomorrow Global Summit’te uluslararası deep-tech ekosistemi ve 200’den fazla yatırımcı ile bir araya gelecek.

Aralarında elektrikli uçak Ampaire kurucusu Kevin Noertker, Artırılmış Realite şirketi MODAR CEO’su Raymond Lo gibi isimleri ağırlayacak. Etkinlikte; elektrikli uçaklardaki son gelişmeler, Alzheimer hastaları için öğrenen makine algoritmaları, kanser tedavisi için onkolitik virüs teknolojileri, yapay zeka ve robotikleri bir araya getiren 3 boyutlu eksoskeletonlar(giyilebilir dış iskelet), yangın söndüren nano-malzeme teknolojileri gibi son teknoloji başlıkları yer alacak.

Girişimcilerin, uluslararası ve ulusal çaptaki kurumsal şirket yöneticilerinin, kamu sektörü temsilcileri ve üst düzey akademisyenlerin aramızda olacağı bu özel etkinlik 11 Aralık Salı günü Zorlu PSM’de gerçekleşecektir.

Bilet almak için tıklayınız
Sorularınız için tıklayınız