Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Teknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri

BOUK20171121001 Spor Kıyafeti İçin Üretici Arayışı

İngiliz bir firma sporcu kıyafetleri satışı yapmaktadır. Firma 4 sene üst üste en iyi ürün ödülü alan sporcu sütyeni için üretici arayışı içindedir. Firma 20 senedir sektörde olup hem İngiliz pazarında hem de uluslararası alanda kayda değer bir tanınırlığa sahiptir.

BOKR20161223001 Ağ Fonksiyonu Sanallaştırma Çözümü 

Güney Koreli bir şirket ağ sanallaştırma alanında faaliyet göstermektedir. Şirket ağ fonksiyonlarını sanallaştıran ve böylece operatör veya yönetici tarafından bu fonksiyonların kontrolüne izin veren bir platform geliştirmiştir. Bu platformun yeni kullanıcılar tarafından kullanılmasını sağlayacak, network çözümleri üreten veya danışmanlık yapan firmalar aranmaktadır.

BRFI20170526001 Çelik Takı Üretimi

Finlandiyalı bir şirket takı tasarımı alanında çalışmaktadır. 2010 yılında kurulan bu şirket, tasarımın yaptığı çelikten üretilen takı ürünleri için üreticiler aramaktadır. Her bir ürün için 100-300 adetlik sipariş geçilecektir.

BODK20181008001 Fiber Optik Kablo Altyapısı

Danimarkalı bir firma fiber optik kablolama alanında faaliyet göstermektedir. Firma 30 dan fazla ülkede bu hizmeti vermekte olup hizmet verdiği ülke sayısını arttırmak istemektedir.

Teknoloji İşbirlikleri
TRLT20181113001 Bitki Çayında Uygun Ürün Seçimi İçin Teknoloji Arayışı

Litvanya’da bir firma bitkisel çay üretimi yapmaktadır. Firma hasat zamanında en uygun çay yapraklarını seçim aşamasında karar verebilen yapay zeka tabanlı bir sistem arayışındadır. Teknik işbirliği önerilmektedir.TRCH20180917001 Nörolojik Elektrot Üreticisi Arayışı

İsviçre’de faaliyet gösteren bir başlangıç firması, ampüte kişilerde doku hassasiyetini arttıran (tekrar hissetme özelliği kazandıran) bir nörolojik elektrot olarak işlev görecek tıbbi cihaz arayışındadır. Üretim veya teknik işbirliği anlaşması önerilmektedir.

TRBE20181114001 Kapalı Alanlarda Mikrobiyal Analiz İçin Sensör Arayışı

Belçika’da bulunan çok uluslu bir firma, kapalı alanlarda kullanılmak üzere, ortamın mikrobiyal seviyesini analiz eden sensörlere ihtiyaç duymaktadır. Lisanslama veya teknik işbirliği tabanlı anlaşma önerilmektedir.

TOES20180814001 Kablosuz Optik Sistem İle Motor Verilerine Erişim

İspanya’da bir firma kara taşıtlarının elektrik sistemine entegre olan bu sistemden aldığı verileri değerlendirerek olası arızaları, arıza belirtilerini ve güvenlik unsurlarını analiz eden bir sistem geliştirmiştir. Lisanslama yolu ile otomotiv endüstrisinden partner arayışı söz konusudur.

TOES20171122002 Konutlarda Ve Fabrika Binalarında Enerji Analizi

İspanya’da bir teknoloji merkezi, fabrikalar, depolar ve konutlar gibi mekânlarda yenilenebilir enerji üzerinden tasarruf potansiyelini belirleyen yeni teknikleri hizmet sağlayıcı olarak sunmaktadır. Fabrikalar, konutlar ve depolar ve benzeri yapılarda uygulanabilen söz konusu teknikler ile ilgili servis anlaşması önerilmektedir.