Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları
Ticari İşbirlikleri
BRNL20180601001 Sürdürülebilir Tekstil Üreticisi
Hollandalı bir firma Hollanda merkezli tekstil şirketlerine sürdürülebilir üretim danışmanlığı yapmakta olup bu şirketlere kendilerine uygun üreticiler ile işbirliği yaptırmaktadır. Firma bu bağlamda Hindistan’da bazı üreticiler ile çalışmaktadır. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 4 ülkede daha üretici arayışında olan firma tercihen GOTS, OEKO-TEX® veya FAIRTRADE sertifikalı üreticiler ile görüşmek istemektedir.

BRNL20170913001 IT Ürünleri Arayışı
Hollanda merkezli bir firma IT ürünleri satışı alanında çalışmaktadır. Firma bu sektörde yenilikçi olan yazılım veya donanım üreten firmalar ile görüşüp onların ürünlerinin de Hollanda pazarında satışını yapmak istemektedir.

BOIT20180614002 GDPR Desteği
İtalyan bir firma yeni yürürlüğe giren GDPR ile ilgili destek hizmetli vermektedir. 7 bilgisayar mühendisi, 3 iletişim mühendisi, 2 siber güvenlik uzmanı 2 yazılım geliştirmeci, 2 avukat ve 14 network uzmanından oluşan kadroya sahip firma GDPR a tam uyumlu olmak isteyen şirketlere, araştırma kuruluşlarına, kamu kurumlarına destek vermek istemektedir.

BRIT20180606002 Dondurulmuş Gıda Arayışı

İtalyan bir firma paketlenmiş dondurulmuş gıdaların toptan satışını yapmaktadır. Firma et, sebze, patates mantar ve balık türlerinde dondurulmuş gıda arayışı içindedir.

BOUK20170120005 İngiltere Pazarı İçin Destek

İngiliz bir firma, yabancı şirketlere İngiliz pazarına giriş desteği vermektedir. Finansal kaynaklara erişim, iş alanı erişimi, tedarik zinciri desteği ve satış kanalları oluşumu desteği veren firma bu hizmetlerden faydalanmak isteyen partnerler aramaktadır.

Teknoloji İşbirlikleri

TRUK20180723001 Maden Suyu
İngiliz bir firma maden suyu üretmektedir. Firma son dönemde müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda ambalaj, tat ve su ile alakalı geliştirme potansiyeli arayışındadır. Üniversiteler ile erken aşama dahil olmak üzere bu konuda mevcut projeler özelinde araştırma işbirliği önerilmektedir.

Başvuru İçin Tıklayın
TRDE20180530001 Kimyasal Üretiminde Kullanılan Hammaddeler Üzerine Uzmanlık Arayışı

Alman bir firma kimya endüstrisine yönelik olarak hammaddeler özelinde alıcıları ve tedarikçileri bir araya getiren bir platform kurmaktadır. Bu platformun geliştirmesi aşamasında kimyasal teknolojiler özelinde uzmanlık arayışı söz konusudur. Üniversiteler veya firmalar ile işbirliği düşünülmektedir. Alt sektör olarak plastik sektörü belirlenmiştir.

TOES20161130002 Zihinsel Hastalıkların Sanal Gerçeklik İle Belirlenmesi
İspanyada bir araştırma enstitüsü, tasarladığı sanal gerçeklik platformu ile zihinsel hastalık belirtisi gösteren hastaların tedavisinde hastaların reaksiyonlarını ölçen bir ortam oluşturmak amacı ile çalışmaktadır. Firma, bu platform bazında nöropsikolojik test çalışması yapabilecek ortakları aramaktadır.

TOBE20161221001 Su Kalitesini Analiz Eden Entegre Yazılım
Belçika’da bir firma su ortamları için bir karar destek sistemi geliştirmiştir. Bu sistem suyun karakteristiğine göre analizler yaparak bir grafik ara yüz ile kullanıcıyı bilgilendirmektedir. Üniversite veya firmalar ile araştırma işbirliği önerilmektedir.

TODE20180327001 İnce Polimer Kaplamalarla Yüzey Modifikasyonu
Alman bir Araştırma Enstitüsü çeşitli yüzeyler çoklu uygulamalar için çeşitli işlevlere sahip yüzeyler oluşturabilecek polimer kaplamalar geliştirmiştir. Uygulama alanları, uzun süreli veya kısa süreli vücut teması olabilen tıbbi cihazlardır. Enstitü teknik işbirliği yapabileceği partnerler aramaktadır.