Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

 Teknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri

 Referans Numarası : BRCN20180612001

Çinli Firmanın Lüks Deri Ürünleri Tedarikçisi Arayışı

Çinli bir e-ticaret firması, bölgesindeki alıcılara sunabileceği hafif lüks deri ürünleri (kadın çantaları, erkek evrak çantaları) tedarikçileri aramaktadır. Şu anda, ev eşyası, giyim, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım, diyet, mutfak gereçleri, bebek bakımı, rekreasyon ve spor ve aksesuarlar dahil olmak üzere toplamda 9 ürün kategorisi bulunan Çinli firma, 5000’den fazla ürünün stokunu tutmaktadır.

 Referans Numarası : BRDE20180504002

Alman Firmanın Otomotiv Aksesuar Üreticisi Arayışı

2017 yılında kurulan bir Alman firması, online platformlar üzerinden otomotiv aksesuar parçaları satışı yapmaktadır. Portföyünü genişletmek isteyen firma, otomotivler için güneş perdesi üretebilecek firmalarla iş birliği yapmak istemektedir.

 Referans Numarası: BRIT20180517001

İtalyan Firmanın Silindir Üreticisi Arayışı

Müşterilerin ihtiyaçlarına göre, dökme poliüretan, kauçuk ve plastik, özel poliüretan parçalardan büyük ürünlere kadar, özel yapım teknik ürünlerin üretiminde uzmanlaşmış İtalyan bir firma, farklı boyutlardaki silindirlerin üretimi için ilgili firmalarla üretim anlaşması yapmak istemektedir.

 Referans Numarası : BRCZ20180606001

Çek Firmanın Cerrahi Önlük Üreticisi Arayışı

Medikal kıyafetler üreticisi ve distribütörü Çek bir firma, cerrahi önlük ve çarşaf üretebilecek firmalarla iş birliği yapmak istemektedir. Profil içerisinde detaylı bilgi ve istenen ürünlerle ilgili resimler bulunmaktadır.

Referans Numarası : BOPT20170509001

PP Enjeksiyon Çözümleri 

Portekizli bir firma PP enjeksiyonu üstüne çalışmaktadır. Firmanın ISO 9001:2008 ve NP 4457:2007 standartları vardır. Firma 850T ve 1200T modeli iki adet enjeksiyon makine sahip olup bu makineler ile üretebileceği ürünler ile ilgilenen ortaklar aramaktadır.

Teknoloji İşbirlikleri
 

 Referans Numarası : TRIT20180619001

Influenza A Virüsüne Karşı Önleyici Moleküler Mekanizmaların Geliştirilmesi.       

Italya’da bir araştırma enstitüsü Influenza A virüsünün yayılma eğilimini tespit ederek önleyici moleküler mekanizmaların geliştirilmesi amacı ile araştırma merkezleri ve/veya hastaneler il ortak çalışma yapmak istemektedir.

 Referans Numarası : TOUK20160628001

Sanayi Üretim Sürecinde Kompleks Problemlerin Analiz Edilmesi

İngilere’de bir firma üretim sahalarının detaylı problem analizini yapabilecek bir sistem geliştirmiştir. Sistem, üretim süreçlerinde yaşanan kompleks sorunları algılayarak üretim yöntemlerinin geliştirilmesine olanak sağlamaktadır. Hizmet almak isteten firmalar ile teknik işbirliği düşünülmektedir.

Referans Numarası: TOFR20180614001

Omurga Yaralanmalarında Biyolojik Tabanlı İmplant Tedavisi.

Fransız bir firma omurga yaralanmaları için chitosan etkin maddesi içerikli bir implant mekanizması geliştirmiştir. Farmasötik veya medikal cihaz alanında faaliyet gösteren firmalar ile ileri klinik çalışmaların yapılabilmesi için işbirliği düşünülmektedir.

Referans Numarası : TRNL20180531001

Katı Tümörlerin Tedavisi İçin Terapötik Oligonükleotid Etkinliğinin Optimizasyonu

Hollandalı bir klinik yeni nesil nanotipler geliştirmektedir. Amaçları, nanopartikül teknolojisini kullanarak katı tümörlerin tedavisi için mevcut ve yeni ilaçların etkinlik ve güvenlik profillerini geliştirmektir. Klinik, gelişim stratejilerinin bir parçası olarak, oligonükleotidlerin gelişmiş tümör hedeflemesi için nanopartiküllerini kullanmak üzere akademik araştırma laboratuvarlarıyla bir lisans/teknik işbirliği yapmak istemektedir.

Referans Numarası : TOLT20180319001

Çizik Dayanımı Yüksek Anodik Nano Kaplama Teknolojisi.   

Litvanya’da bir araştırma enstitüsü, çizilme dayanımı yüksek anodik bir kaplama geliştirmiştir. Enstitü geliştirilen bu teknolojiyi üretim süreçlerinde uygulayabilecek olan ve kaplama teknolojileri üzerine çalışan firmalar aramaktadır.