Ankara’da Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) Bilgi Günü Düzenleniyor!

Değerli Araştırmacılarımız; Akademi, Sanayi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimiz;

TÜBİTAK, Ankara Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi işbirliği ile 23 Mayıs 2018 tarihinde Ankara Üniversitesi Yüzüncü Yıl Toplantı Salonu’nda Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council – ERC) Bilgi Günü düzenleniyor. Bahsekonu etkinlik kapsamında TÜBİTAK ERC Ulusal İrtibat Noktası Dr. Derya Dönertaş Ufuk2020 ERC Programı, TÜBİTAK’ın ERC kapsamında verdiği destekler ve proje hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili genel bilgiler verecek. Ardından, ERC tarafından fonlanmaya hak kazanmış araştırmacıların katılımı ile “ERC Deneyimleri” paneli gerçekleşecek. Etkinlik, ilgilenen tüm araştırmacılarımızın ve araştırma kuruluşu temsilcilerimizin katılımına açık.

Notlar:

Tarih: 23 Mayıs 2018
Etkinlik Saati: 09:30-13:00
Yer: Ankara Üniversitesi Rektörlük – Yüzüncü Yıl Toplantı Salonu, Tandoğan

Etkinlik programı için tıklayınız.
Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.
Etkinlik ve ERC Programı hakkındaki sorularınız için ncperc@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.