Türkiye – İspanya EUREKA Çağrısı Açıldı!

Türkiye – İspanya EUREKA Çağrısı Açıldı!
Türkiye ve İspanya arasındaki işbirliğinin arttırılması ve iki ülkedeki firmaların ortak Ar-Ge çalışmalarının EUREKA Programı kapsamında desteklenmesi için Türkiye ve İspanya Ortak Proje Çağrısı 09 Nisan 2018 tarihi itibariyle açılmıştır.EUREKA Programının amaçlarına paralel olarak ticarileşme potansiyeli yüksek ve pazara yönelik ürün ve süreçlerin geliştirilmesine yönelik, her iki ülkeden en az birer kuruluşun katılmasıyla oluşturulacak projeler, bu çağrı kapsamında EUREKA çerçevesinde desteklenecektir.

Çağrı metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu çağrıda aşağıdaki teknoloji alanları öncelikli olmak üzere tüm alanlarda oluşturulan EUREKA projeleri Türkiye – İspanya ortak çağrısına sunulabilecektir.

  • Electronic, IT and Telecoms Technology
  • Industrial Manufacturing, Machinery, Materials and Transport
  • Agriculture and Marine Resources
  • Energy Technologies
  • Automotive
  • Textile

Türkiye – İspanya Çağrısına başvurmak isteyen firmalarımızın proje başvurusu öncesinde TÜBİTAK EUREKA Ofisi ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Çağrı son başvuru tarihi 02 Temmuz 2018’dir.

Başvurular http://www.eurekanetwork.org/eureka-project-application-form adresinden elde edilecek başvuru formuyla eureka@tubitak.gov.tr adresine iletilecektir.

Çağrıya proje önermek isteyen Türk firmaların TÜBİTAK TEYDEB 1509 Programı’na ulusal başvuru yapmaları gerekmektedir. Çağrı takvimine uygunluk açısından bu başvurunun da 02 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

1509 Programı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
İletişim: 

Tarık ŞAHİN
T +90 312 298 18 86
eureka@tubitak.gov.tr