Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Ticari İşbirlikleri

Referans Numarası : BRES20170609001

Deniz Araçları İçin Elektronik Sistemler

İspanyol bir firma deniz araçları için elektronik sistemlerin satışını ve kurulumunu yapmaktadır. 45 yıldır sektöründe hizmet veren firma Mallorca’da yerleşiktir. Firma tedarikçi kaynaklarını genişletmek için, kendisine elektronik sistemler temin edebilecek yeni ortaklar aramaktadır.

Referans Numarası : BOPL20170823001

Crossfit Ekipmanı

Polonyalı bir şirket crossfit ekipmanı üretmektedir. Tasarımı ve üretimi kendi bünyesinde yapmakta olan şirket bu ürünler için satış partnerleri aramaktadır.
Referans Numarası: BODE20180226001

Sağlık Alanında Pazara Giriş Desteği

Alman bir firma sağlık sektöründe danışmanlık hizmeti vermektedir. ABD’de ofisi bulunan firma bu ülkedeki tecrübelerine dayanarak pazara giriş, yatırımcı sunumu, halkla ilişkiler ve iş geliştirme alanlarında hizmetler sunmaktadır. Avrupa ve ABD piyasasına girmek isteyen firmalar aranmaktadır.

Referans Numarası : BOFR20180307002

Hibrit Güneş ve Rüzgar Gücü Üretimi

Fransız bir firma hibrit konseptli güneş ve rüzgar gücü üreten ürünler geliştirmiştir. Bu ürünler yol aydınlatma, işaretçi ışıklandırma gibi noktalarda ve kırsal yerleşkelerin aydınlatılmasında kullanılmaktadır. Şu an Hindistan’da kırsal kesimlerin elektrik sorununu çözmek üzere bir proje yürüten firma, geliştirmiş olduğu ürünlerin pazarlanması için ortaklar aramaktadır.

Referans Numarası : BOSE20180222001

Fatura Dijitalleştirme

İsveçli bir firma faturaları elektronik ortamda düzenleyen ve onaylanmasını sağlayan bir sistem geliştirmiştir. Kağıt kullanımının sıfıra indirgenmesi hedefi doğrultusunda geliştirilen bu yazılım güvenli bir şekilde fatura dijitalleştirmesi sağlamaktadır. Bu ürünün satışı için ortaklar aranmaktadır. Teknik servis firma tarafından sağlanacaktır.

Teknoloji İşbirlikleri

Referans Numarası : TODE20180319001

Şebeke Harici Enerji Santrallerinin Merkezi Yönetimi

Enerji üretiminin yenilenebilir enerji kaynaklarına kayması ile birlikte, merkezden uzak noktalardaki yenilenebilir enerji santrallerinin yönetimi bir sorun haline gelmiştir. Farklı üreticilerden tedarik edilen bileşenlerin kontrolü zor olduğu için yönetim sorunları ortaya çıkmaktadır. Alman bir firma bu bileşenlerin birbiriyle haberleşimini kontrol eden bir sistem geliştirmiştir. Sistemin satışı için ortaklar aranmaktadır.

Referans Numarası : TRIT20180221001

Pillerin Güç Elektroniği Alanında  Uzmanlık Arayışı

İtalyan bir şirket dizel hibrit sistemler üreterek bunları off-road araçların aktarma organlarına uygulamak istemektedir. Bu amaç doğrultusunda, off-road aktarma organlarına uygulanabilecek hibrit aktarma organlarının elektriksel kısmı konusunda uzmanlığı olan ortaklar aranmaktadır.

Referans Numarası: TOSK20160923001

Dizel ve Biyodizel Yakıtların İyileştirilmesi İçin Katkı

Slovakyada kurulu bir üniversitedeki bilim adamları dizel ve biyodizel yakıtların setan sayısını iyileştiren bir katkı maddesi geliştirmişlerdir. Bu sayısının iyileştirilmesi motorlardaki ateşleme gecikmesinin engellenmesini sağlamakta önemli bir etkiye sahiptir. Biyo kökenli olan bu katkı maddesi çevreci bir yakıt sisteminin oluşumuna da katkı sağlamaktadır. Bu ürünün ticarileşmesi için ortaklar aranmaktadır.
Referans Numarası : TODE20170406004

Kavitasyon Etkisini İnceleyen Ölçü Aleti

Sağlık sektöründe yaygın olarak kullanılan ultrasonik temizleme sonucunda meydana gelen temizlik etkisinin ölçümü için tüm dünyada kabul edilen bir yöntem bulunmamaktadır. Alman bir firma ise bu temizleme işleminin ölçülmesini sağlayan bir yöntem geliştirmiştir. Bu yöntemin lisanslanması için ortaklar aranmaktadır.

Referans Numarası : TODE20180328002

Tüberküloz Önleyici Hap

Alman bir üniversite lansoprozol sülfit kullanarak yeni bir hap üretmiştir. Bu hap tüberküloza karşı kullanılabilmektedir.  Çeşitli haplara karşı direnç gösteren hastalığa karşı başarılı bir şekilde in-vitro ve in-vivo olarak test edilen hapın lisanslanması için ortaklar aranmaktadır.