Marka, Patent, Endüstriyel Tasarım, Ar-Ge ve Tasarım merkezi kurulumu ve Moderatörlüğü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) koordinatörlüğü olarak 07 Kasım 2017 Salı günü saat 14:00’da marka, patent, endüstriyel tasarım, Ar-Ge ve Tasarım merkezi kurulumu ve moderatörlüğü, Tübitak projeleri, Turquality danışmalığı ve Devlet destekleri ile hakkında Univation & Bilen Patent tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılmak isteyen tüm akademisyenlerimiz ve firmalarımız davetlidir.

Toplantının Yapılacağı Yer: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A001 Konferans Salonu

Katılımcılar: Ömer KOCAKUŞAK

Tuğberk ERKAL

Av. Özlem SEZGİN

Toplantıya katılım durumlarınızı 07 Kasım 2017 (Salı) saat 14:00’a kadar ilgili adreslerimize iletilmesi veya online katılım başvuru yapılması hususunda gereğini rica eder, saygılar sunarız.

Online katılım başvurusu için TIKLAYINIZ;

Konferans Afişi için TIKLAYINIZ;

Katılım ücretsizdir, kontenjan dahilinde online kayıt olunması gerekmektedir.

Telefon :0228 214 2180                                       E-mail: harun.mindivan@bilecik.edu.tr