Kursiyer İlanı

Bursa-Eskişehir-Bilecik (BEBKA) Kalkınma Ajansı, Teknik Destek Programı Kapsamında “TR41/16/TD/0004 Bilecik Ş. E. Üniversitesi Test Merkezi (Test-Mer) Kurulumu ve Laboratuvar Akreditasyonu için Danışmanlık Hizmeti Alımı” adlı projemiz için 24 – 25 Kasım 2016 tarihlerinde teorik ve uygulama olmak üzere iki (2) gün sürecek 30 kişilik TEST UZMANI eğitimi düzenlenecektir. Kursiyerlerimizden Makine Mühendisi, Makine ve İmalat Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Elektronik Mühendisi veya bu bölümlerin dengi lisans mezunu olma şartı aranmaktadır. Söz konusu eğitime yukarıdaki şartları sağlayan Üniversitemizin Öğretim Elemanları, Lisans son sınıf öğrencileri, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri Kursiyer olarak katılabilir. Eğitim ücretsiz olup, eğitim sonunda kursiyerlerimize sertifika verilecektir.

EĞİTİM TARİHİ: 24 – 25 KASIM 2016 (Eğitim 2 gün sürecek olup ilk gün teorik, ikinci gün uygulamalı olarak gerçekleşecektir).

EĞİTİM YERİ: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Rektörlük Konferans Salonu