“Biyomedikal Uygulamalarda Kullanılan Metalllere Uygulanan Yüzey İşlemleri” Konferansı Katılımcılarına Teşekkürler.

20 Nisan 2016 tarihinde “Biyomedikal Uygulamalarda Kullanılan Metallere Uygulanan Yüzey İşlemleri” konulu konferans düzenlenmiştir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphane ve Bilgi Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan konferansa Rektör Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurgül ÖZBAY, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılmıştır. Konferansa konuşmacı olarak katılan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ÇİMENOĞLU, vücutta kullanılan metalik parçalara (implantlar) uygulanan yüzey işlemleri ve imlantların kullanım yerlerindeki işlevleri, ömürleri ve implantların türleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Vücuda takılan implantların vücuda uyum sağlaması ve korozyona karşı dayanımına da değinen Prof. Dr. Hüseyin ÇİMENOĞLU, gerçekleştirdiği önemli projeler hakkında bilgiler vermiştir.