“Biyomedikal Uygulamalarda Kullanılan Metalllere Uygulanan Yüzey İşlemleri” Konferansına Davet

Değerli Meslektaşlarımız / Sanayicilerimiz,

20 Nisan 2016 tarihinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Yeni Kütüphane Konferans Salonunda,

“Biyomedikal Uygulamalarda Kullanılan Metallere Uygulanan Yüzey İşlemleri” konusunda İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ÇİMENOĞLU konferans verecektir.

Konferansa konuşmacı olarak katılacak Prof. Dr. Hüseyin ÇİMENOĞLU, vücutta kullanılan metalik parçalara (implantlar) uygulanan yüzey işlemleri ve imlantların kullanım yerlerindeki işlevleri, ömürleri ve implantların türleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirecek. Vücuda takılan implantların vücuda uyum sağlaması ve korozyona karşı dayanımına da değinecek olan Prof. Dr. Hüseyin ÇİMENOĞLU, gerçekleştirdiği önemli projeler hakkında bilgi verecek.

Konferansa katılım ücretsiz olup, sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.

Tarih         : 20.04.2016 (Çarşamba)

Saat          : 10:30

Yer            : Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Yeni Kütüphane Konferans Salonu