21 EYLÜL 2021 TARİHİNDE YAPILACAK TÜRKÇE SEVİYE BELİRLEME VE MUAFİYET SINAVI LİSTELERİ AÇIKLANMIŞTIR.

21 Eylül 2021 Salı günü yapılacak olan Türkçe Seviye Belirleme ve Muafiyet Sınavı yüz yüze olarak  gerçekleştirilecektir.

21 Eylül 2021 Salı günü saat 10.00’da “Okuma Sınavı”, saat 11.30’da “Yazma Sınavı”, saat 13.30’da ise “Konuşma Sınavı” başlayacaktır. Bu sınavlara girecek adayların listesi aşağıda verilmiştir.

TÖMER Seviye Belirleme ve Muafiyet Sınavı Okuma-Yazma-Konuşma Sınavları Sınıf Listesi:

2021-2022 STS Perdeli Tam Liste

Sınava Girecek Adayların Yanlarında Getirmesi Gereken Evrak ve Malzemeler:

1. Pasaport veya kimlik belgesi
  2. Aşı kartı veya PCR test sonucu (Aşı kartı olan adayların iki doz aşısını tamamlamış olmaları gerekmektedir. İki doz aşısını tamamlamamış adaylar sınav saatinden en fazla 48 saat önce PCR testlerini yaptırarak negatif sonuç belgelerini sınavdan önce sınav görevlisine ibraz etmelidir.)
  3. Kurşun kalem ve silgi.

UYARI: Türkçe Seviye Belirleme ve Muafiyet Sınavı, 21 Eylül 2021 Salı günü  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Binası (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi) A ve B blokta yapılacaktır. Adayların en geç 09.30’da sınavın yapılacağı binada hazır bulunmaları gerekmektedir.

UYARI: Öğrencilerin sınav salonuna cep telefonu ile girmesi yasaktır.