Ek Alımlarla Gelen Öğrencilerimizin TÖMER Türkçe Kursu Ücretlerinin Taksitlendirilmesi Hakkında

Üniversitemize ek alımlarla gelen ve TÖMER’de eğitim almakta veya alacak olan yabancı uyruklu öğrencilerin TÖMER kurs ücretlerinin, sadece ek alımlarla gelen öğrencileri kapsayacak şekilde kurs ücretlerinin ilk taksidinin TÖMER’e kesin kayıt yapıldığı tarihte ikinci taksidin ise 15 Şubat – 26 Şubat 2021 tarihleri arasında ödenmesine karar veilmiştir. Bu kapsamda TÖMER 4, TÖMER 5 ve TÖMER 6 sınıflarında Türkçe eğitimi alan öğrencilerimizin kurs ücretlerinin ikinci taksidini en geç 15 Şubat – 26 Şubat 2021 tarihleri arasında ödeyerek banka dekontlarını tomer@bilecik.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.