2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dönem Projesi ve Tez Konularının Bildirimi

Lisansüstü Programlarda Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

1-) Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıtlı öğrencilerden;

• Dönem Projesi konusunu bildirmemiş olanlar,
  • Güz Yarıyılı itibariyle Dönem Projesi dersine kayıt yaptırmış olanlar,

Dönem Projesi Konusu Öneri Formunu doldurarak 04 Ekim 2019 mesai saati bitimine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

2-) Tezli Yüksek Lisans programlarındaki öğrencilerden;

• Ders aşamasını başarıyla bitirmiş, tez aşamasına geçmiş öğrenciler,
Tez Danışmanlarıyla birlikte tez konularını belirleyerek https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi adresinde bulunan Tez Veri Giriş Formu ve Enstitü web sayfasındaki Yüksek Lisans Tez Konusu Öneri Formunu doldurup gerekli imzaları tamamlayarak en geç 04 Ekim 2019 tarihine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde adlarına açılmış olan “Uzmanlık Alan Dersi” ve “Tez Çalışması” dersleri kapatılarak Güz Döneminde bu dersleri almamış sayılacaklar ve dönem kaybına uğrayacaklardır.