Muhasebe ve Denetim (İ.Ö.) Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine!!!

Muhasebe ve Denetim (İ.Ö.) Tezsiz Yüksek Lisans Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yeterli sayıda kayıt yaptıran aday bulunmadığından ilgili program Güz yarıyılı açılmayacaktır. Muhasebe ve Denetim (İ.Ö.) Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt yaptırmış öğrencilerimiz, 11 Eylül 2019 Çarşamba mesai saati bitimine kadar Enstitümüze dilekçe ile şahsen başvurmaları ve talep etmeleri halinde, İşletme (İ.Ö.) veya Para, Banka ve Dış Ticaret (İ.Ö.) Tezsiz Yüksek Lisans Programlarından birine kayıt yaptırabilirler. İlgili öğrencilerimizin 11  Eylül 2019 Çarşamba mesai saati bitimine kadar Enstitümüze şahsen başvurarak talepte bulunmamaları durumunda ödemiş oldukları katkı payı ücretleri taraflarına iade edilecektir.