2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Dönem Projesi ve Tez Konularının Bildirimi

Lisansüstü Programlarda Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

1-) Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıtlı öğrencilerden;

• Dönem Projesi konusunu bildirmemiş olanlar,
  • Bahar Yarıyılı itibariyle Dönem Projesi dersine kayıt yaptırmış olanlar,

“Dönem Projesi Konusu Öneri Formu”nu doldurarak 11-22 Şubat 2019 tarihleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

2-) Tezli Yüksek Lisans programlarındaki öğrencilerden;

• Ders aşamasını başarıyla bitirmiş, tez aşamasına geçmiş öğrenciler,
Tez Danışmanlarıyla birlikte tez konularını belirleyerek https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi adresinde bulunan “Tez Veri Giriş Formu” ve Enstitü web sayfasındaki “Yüksek Lisans Tez Konusu Öneri Formu”nu doldurup gerekli imzaları tamamlayarak en geç 22 Şubat 2019 tarihine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde adlarına açılmış olan “Uzmanlık Alan Dersi” ve “Tez Çalışması” dersleri kapatılarak Bahar Döneminde bu dersleri almamış sayılacaklar ve dönem kaybına uğrayacaklardır.