Tek Ders Sınav Programı

2019 – 2020 Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı, 17 Temmuz 2020 Cuma günü saat 09.00’da başlayacak ve “24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” şeklinde yapılacaktır.

Tek Derse Girecek Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.

SINAV KURALLARI

1. Tek ders sınavları yerine “24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacaktır.

2. Tek ders sınavları yerine uzaktan öğretim yoluyla uygulanacak sınavlar dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak çevrimiçi ödev, araştırma, proje ve yoruma dayalı açık sorulardan oluşacaktır.

3. Öğrenciye her bir dersin sınav dokümanını uzaktan öğretim sistemine yüklemesi için 24 saat süre verilecektir.

4. Öğrenciler dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak uzaktan öğretim sistemine sınav dokümanı olarak boyutu 20 MB’ı geçmeyecek şekilde pdf dokümanı, video, ses dosyası, winrar vb. dosyalar yükleyebileceklerdir.

5. Sınav soruları akademik birimlerin hazırladığı sınav programına uygun olarak uzaktan öğretim sistemine dersin öğretim elemanı tarafından eklenecektir. Öğretim elemanları tarafından sınav soruları uzaktan öğretim sistemine yüklenirken sınavın başlangıç ve bitiş tarihi ile saati 24 saat süreli olarak uzaktan öğretim sistemine tanımlanacaktır.

6. Uzaktan öğretim sistemine tek ders sınavlarının ödevlerini yüklerken sorun yaşayan öğrencilerin aynı sınav süresi içerisinde mazeret dilekçesini ve sınav dokümanını faks (0228 214 2187), e-posta (uzemsinav@bilecik.edu.tr) yoluyla veya whatsapp (0228 214 1500) üzerinden UZEM birimine iletebileceklerdir. Bu şekilde gönderilen sınav dokümanları ilgili akademik birimlerin kurulları tarafından onaylandıktan sonra UZEM tarafından uzaktan eğitim sistemine eklenecektir.