2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize Sınavı Programı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize Sınavları 24 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.  Sınav programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Sınavları (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, İngilizce II ve Türk Dili II) 26 Mart 2018 tarihi Pazartesi Günü  14:00 ve 15:30 saatlerinde 2 oturum olarak yapılacaktır. Uzaktan Eğitim Sınavına hangi oturumda ve hangi sınıfta gireceğinizi görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Önemli Not: Vize Sınavında Rapor alacak öğrenciler aşağıdaki kurallara dikkat etmesi gerekmektedir. Bu kurallara uyulmadığı taktirde öğrenciye mazeret sınavına giriş hakkı verilmeyecektir;

• Sağlık Raporu en az 3 gün olmak zorundadır.
  • Sağlık Raporunun hangi saatte alındığının belirtilmesi gerekmektedir.
  • Sağlık Raporunun veriliş saati dilekçesinde belirtilen derslerin sınav saatinden önce olması gerekmektedir.

Öğrenci almış olduğu sağlık raporunda belirtilen tarihlerde herhangi bir sınava giremez. Girmiş olduğu sınavlar geçersiz sayılır.