2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınavı Tarihleri Hk.(Güncel)

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınavı 04-12 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.  Sınav programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Sınavları (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, İngilizce I, Türk Dili I ve Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı I) 06.Kasım.2017 tarihi Pazartesi Günü  14:00 ve 15:30 saatlerinde 2 oturum olarak yapılacaktır.

Uzaktan Eğitim Sınavı Sınıf Listeleri İçin Tıklayınız.

Önemli Not: Vize Sınavında Rapor alacak öğrenciler aşağıdaki kurallara dikkat etmesi gerekmektedir. Bu kurallara uyulmadığı taktirde öğrenciye mazeret sınavına giriş hakkı verilmeyecektir;

• Sağlık Raporu en az 3 gün olmak zorundadır.
  • Sağlık Raporunun hangi saatte alındığının belirtilmesi gerekmektedir.
  • Sağlık Raporunun veriliş saati dilekçesinde belirtilen derslerin sınav saatinden önce olması gerekmektedir.

Öğrenci almış olduğu sağlık raporunda belirtilen tarihlerde herhangi bir sınava giremez. Girmiş olduğu sınavlar geçersiz sayılır.