Beslenme ve Barınma Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Üniversitemiz genelinde öğrenci ve personelimize sağlıklı ve doğru beslenmelerine katkıda bulunmak, kantin ve kafeteryaların denetimini yapmak, beslenme ile ilgili problemleri çözümlemek amacıyla kurulmuştur.

Yemek hizmeti ISO 9001:2008 Kalite Güvence Sistemi, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE Standartları çerçevesinde mevsimine göre, bireylerin günlük besin ihtiyaçları ve yemeklerin kalori değerleri göz önünde bulundurularak servise sunulmasına izin verilmektedir. Öğrenci ve personel yemeğinin onaylanan yemek menüsüne göre yapılıp hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun olarak yemekhanelere taşınması, servis yapılacak yerlerde tüketime hazırlanması, servisi ve servis sonrası temizlik hizmetlerinin denetlenmesi Kafeterya ve İşletmeler Şube Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Üniversitemizde toplam 7 yemekhanede yemek hizmeti verilmektedir.

 

 Yemekhaneler

  • Bozüyük Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Gölpazarı Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Osmaneli Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Söğüt Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Merkez Kampüs Personel Yemekhanesi
  • Merkez Kampüs Öğrenci Yemekhanesi

 

Üniversitemizde yemek hizmetinin yanında yemekhanelere alternatif yeme-içme hizmeti sunan Gülümbe Kampüsü ve diğer birimlerde bulunan toplam 11 kafeterya bulunmaktadır.

 
  • A-B Blok Kafeterya
  • C Blok Kafeterya
  • C Blok Teras Kafeterya
  • E-F Blok Kafeterya
  • Merkez 1 Nolu Kafeterya
  • Kütüphane Kafeteryası
  • Osmaneli Meslek Yüksekokulu Kafeteryası
  • Söğüt Meslek Yüksekokulu Kafeteryası
  • Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Kafeteryası
  • Bozüyük Meslek Yüksekokulu Kafeteryası
  • Gölpazarı Meslek Yüksekokulu Kafeteryası

 

PERSONEL