Bahar Spor Müsabakaları Tamamlandı

Üniversitemizde her yıl düzenlenen Bahar Spor Müsabakaları çekişmeli geçen final maçlarından sonra tamamlanırken, dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim TAŞ ve Rektör Yardımcılarımız tarafından verildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve üniversitemizde artık gelenek haline gelen Bahar Spor Müsabakaları 09 Nisan 2019 tarihinde Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi takımı ile Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı takımı arasında oynanacak olan karşılaşma Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Harun MİNDİVAN’ın başlama vuruşuyla start almış ve 03 Mayıs 2019 tarihinde oynanan final maçları ile sona ermiştir. Halı Saha Futbol, Voleybol ve Basketbol dallarında kıyasıya mücadelelere sahne olan karşılaşmalardan sonra dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim TAŞ ve Rektör Yardımcılarımız tarafından verildi.

Dereceye giren takımlarımız arasında oluşan sıralama ise şu şekilde oldu.

Personel Halı Saha Futbol:

1.Ötüken Spor 2.Kampüs Spor 3.Kütüphane Spor

Öğrenci Halı Saha Futbol:

1.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2.Fen Edebiyat Fakültesi 3.Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Bayan Voleybol:

1.Mühendislik Fakültesi 2.Osmaneli MYO 3.Fen Edebiyat Fakültesi

Erkek Voleybol:

1.Mühendislik Fakültesi 2.Fen Edebiyat Fakültesi 3.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Erkek Basketbol:

1.Mühendislik Fakültesi 2. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3.Yabancı Diller Bölümü